Stockholm

Stockholm är omringat av vatten och kallas inte sällan för ”Lilla Venedig”. Staden vilar på 14 öar och binds samman av 57 broar. Många besöker Stockholm för att ta del av det rika kulturarvet i de historiska byggnaderna, men fler och fler kommer också för att se det moderna Stockholm som växt sig till en riktig kulturmetropol.
Här finns något för alla smaker – Bra shopping, vackra promenadstråk och en uppsjö av museer. Oavsett årstid kommer du ha en minnesvärd vistelse i Skandinaviens huvudstad.

 

Stockholm

 

Om du vill hinna uppleva så mycket som möjligt under din vistelse kommer Stockholmskortet väl till pass med gratis entré till en mängd museer, fria resor med SL:s kollektivtrafik och mycket fler förmåner. Läs mer på:
www.visitstockholm.com/sv/stockholmskortet

Stockholms egen turistbyrå har svar på det mesta, och är belägen på Vasagatan vid Centralstationen.
www.visitstockholm.com

För er som vill se Stockholms skärgård rekommenderas Stockholms skärgårds egen resebyrå.
www.visitskargarden.se

Vi har goda förbindelser till Stockholms mest välbesökta turistattraktioner. Om du vill veta mer om dessa så finns mer information på varje attraktions hemsida.
Vasamuseet – www.vasamuseet.se
Abba-museet – www.abbathemuseum.com
Moderna museet – www.modernamuseet.se
Junibacken – www.junibacken.se
Skansen – www.skansen.se

På hotellet finns även informationspärmar där vi samlat värdefull information om varje stadsdel och våra bästa restaurangtips som vi samlat på oss genom åren. Dessa finns tillgängliga att läsa i receptionsbyggnaden dygnet runt.